2018. január 6., szombat

C. S. Lewis A ​varázsló unokaöccse (Narnia Krónikái 1.) ajánló

C. S. Lewis

A ​varázsló unokaöccse (Narnia Krónikái 1.)

         
     
Harmat Kiadó, 2017   

207 oldal
Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 9789632881300
1980Ft

Tartalom:

Tudni szeretnél valamit Narniáról? Ez az a birodalom, ahol megszólalnak az állatok, ahol a legváratlanabb pillanatban egy boszorkány karmai közé kerülsz, ahol a jó akaratából új világ születik. Ahová véletlenül keveredik a két barát: Digory és Polly. Ha kinyitod a könyvet, őket kísérheted el e titokzatos világba. Abba a világba, ahol semmi sem lehetetlen.

Ajánló: Ez a könyv igazi fantasy történet, Digory és Polly kalandjait követi nyomon. Minden karakter egyszerűen van kidolgozva ami jó ehhez a történethez. A két kisgyerek mind jó lelkű személy, a boszorkány viszont pont olyan gonosz mint ahogy az szokott lenni. Aslan pedig a védelmező és segítő szerepet tölti be.

Vélemény: Nekem ez a könyv összességében tetszett. Egyszerű volt, de mégis pont jó. Hisz itt minden egy síkon volt. Nem voltak benne túlzások, hanem pont ugyanaz a hangulat kísérte végig a regényt az elejétől a végéig. Bár fantasy történetről van szó, de mégis benne találtam meg az a gyerek mesét amiért érdemes olvasni ilyen regényeket.

5/5

Ajánlóm ezt a könyvet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bloggerképző kihívás 30.nap - Harry Potter

Ma elérkeztem az utolsó naphoz, igy hát el jött a vége ennek a kihívás sorozatnak. Bizony ez idő alatt sok mindent tanultam, kiderült számom...